• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Chocoladeletter A t/m Z, 175 gram

Basisprijs per stuk € 5,80 € 7,02 incl. BTW

Lekkere chocoladeletter in mooie geschenkdoos. Beschikbaar in letters A-Z.

Maximaal 1 tekens

Chocoladeletter A t/m Z, 175 gram

Chocoladeletter in persoonlijke geschenkdoos als relatiegeschenk

Deze chocoladeletter is echt in alle letters en cijfers verkrijgbaar: van A tot Z. Daar moet wel iets van jouw wens tussen zitten! 

De 'chocoladeletter A t/m Z, 175 gram' heeft een mooi gewicht van 175 gram. Dit maakt het is de ideale chocoladeletter om uit te delen tijdens de sinterklaasdagen. Iedereen die een chocoladeletter van jou mag ontvangen zal gegarandeerd blij met je zijn.

Het geschenkdoosje waar deze 'chocoladeletter A t/m Z, 175 gram' in zit verpakt heeft een venster, waardoor de letter mooi zichtbaar is. Het is uiteraard mogelijk om deze verpakking te personaliseren met een persoonlijke sticker.

Je kunt jouw eigen tekst en logo of een volledig eigen ontwerp van de sticker aanleveren bij ons. Upload het gemakkelijk hierboven in het keuzemenu! Bekijk voordat je aan de slag gaat wel even het stramien, hierin staat vermeld waaraan jouw ontwerp moet voldoen!

Wij helpen je ook graag bij het maken van een mooi ontwerp voor de 'chocoladeletter A t/m Z, 175 gram'. Het enige wat je hoeft te doen is een logo en jouw wensen met ons te delen! 

Daarnaast is het ook mogelijk om een full colour sleeve, naar eigen ontwerp, toe te voegen aan de letter. Deze sleeve wordt over het rode doosje geschoven en kun je volledig naar wens vormgeven. Voldoende ruimte voor jouw persoonlijke boodschap en logo bijvoorbeeld.

Chocoladeletter A t/m Z, 175 gram

Specificaties

Afmetingen 142 x 198 x 20 mm
Gewicht 175 gram
Inhoud 175 gram chocolade
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Chocoladeletter A t/m Z, 175 gram

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het doosje wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chocoladeletter A t/m Z, 175 gram

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocoladeletter A t/m Z, 175 gram

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?