• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

X-max cracker

Basisprijs per stuk € 3,60

Deze X-max cracker is super leuk om te geven aan je personeel of relaties. Het is een kleinigheidje maar met het kleine wenskaartje laat je toch je waardering zien. Zeker tijdens de feestdagen is dat erg belangrijk. 

X-max cracker

Cracker met madley snoepjes

Deze cracker is super leuk om als kleinigheidje aan je personeel of relaties te geven. de cracker heeft een donker blauwe kleur en bevat 6 madley snoepjes. Ook zit er nog een klein wens kaartje bij.

Wist je dat?

Wist je dat de cracker uit Engeland komt en dat de cracker daar al een super oude traditie is? De cracker wordt door 2 mensen geopend. Elk persoon trekt aan 1 kant van de cracker. Hierdoor wordt de cracker geopend en de persoon met het grootste gedeelte cracker in de hand mag de inhoud houden. Op puur geluk krijg je de inhoud dus. Gelukkig hebben wij in de geluksfabriek redelijk wat geluk. We hebben daarom genoeg van deze leuke X-max crackers om elke collega mee te verrassen. Zo heeft iedereen 6 lekkere madley snoepjes en is er niet maar 1 persoon die er vandoor gaat met de lekkernijen. 

X-max cracker

Specificaties

Inhoud Mix van 6 madley snoepjes, papieren kroon, klein wens kaartje
X-max cracker

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
X-max cracker

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 3,60
100 € 3,10
250 € 2,75
500 € 2,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!