• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Wijnkistje met flavoured wijn en paaseitjes

Basisprijs per stuk € 11,90

Een prachtig houten kistje gevuld met heerlijke vanille flavoured wijn en 250 gram paaseieren, massief of praliné, in een leuke koker. Het houten deksel wordt vervolgens bedrukt met een ontwerp naar keuze.

Wijnkistje met flavoured wijn en paaseitjes

Prachtige wijnkist met lekkere vulling

Deze mooie houten wijnkist is samen met zijn vulling, de vanille flavoured wijn en paaseitjes, een enorm luxe en leuk paasgeschenk. De wijnkist wordt gevuld met een flesje vanille flavoured wijn van Bianco Nobile (250 ml) en een koker met ca. 250 gram paaseitjes, keuze uit massieve paaseieren of praliné paaseieren.

Vanille flavoured wijn - Bianco Nobile

Deze flavoured wijn is een gearomatiseerde drank op basis van wijn met vanillearoma. Hij garandeert wijngenot en is onweerstaanbaar! De vanille flavoured wijn van Bianco Nobile combineert het fruitige, fluweelachtige aroma van witte druiven met zachte vanilletonen en verandert het genot in een intense smaakexplosie.

Bianco Nobile alla Vaniglia is een charmante mix van witte wijn samen met exotische decadente vanille. Het is zoet en verrukkelijk in de neus met fruitige aroma's van witte druiven die delicaat balanceren met warme vanille. De smaak is overspoeld met rijke chocolade en heeft een prachtige fluwelen textuur, wat leidt tot een delicate afdronk.

Bedrukking op het houten deksel

De houten deksel van de wijnkist kan bedrukt worden met een ontwerp naar wens. Download de werktekening en ontwerp de bedrukking zelf of schakel de ontwerphulp in van onze grafische afdeling.

Daarnaast hebben we geprobeerd je al wat op weg te helpen, we hebben 4 standaardontwerpen gemaakt voor Pasen. Hieraan hoef je alleen nog maar een eigen logo aan toe te voegen!

Wijnkistje met flavoured wijn en paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 240 x 140 x 70 mm
Inhoud Koker met 250 gram paaseitjes en flesje vanille flavoured wijn (10%).

Downloads

Wijnkistje met flavoured wijn en paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheid voor personalisering: Het deksel van de houten kist wordt bedrukt met een ontwerp naar keuze. Hiervoor rekenen wij eenmalige instelkosten, deze bedragen €37,50.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Wijnkistje met flavoured wijn en paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Wijnkistje met flavoured wijn en paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 11,90
100 € 11,79
250 € 11,60
500 € 11,50
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!