• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Vier het WK

Basisprijs per stuk € 12,15

Op zoek naar een leuk pakketje voor tijdens de wedstrijden van Oranje? Dan zit je met dit Vier het WK pakket helemaal goed. Twee heerlijke biertjes voor tijdens de eerste en tweede helft samen met een koker Japanse mix oranje nootjes en een rood-wit-blauwe krans.

Vier het WK

Viva Hollandia!

Extra genieten van de acties van Frenkie de Jong, Stefan de Vrij en Matthijs de Ligt deze zomer? Dit Vier het WK pakket gaat daar zeker voor zorgen. Je kan je plezier niet op met deze twee heerlijke Brand IPA biertjes. Dit bier heeft een fruitig en citrus fris karakter, met een bitter fluweelzachte afdronk. Perfect voor bij een goede voetbalwedstrijd. In dit 4-pack vind je daarnaast twee kokers. Eén gevuld met Japanse mix nootjes en de andere voorzien van een rood-wit-blauwe Hawaii krans.

Inhoud

  • 2x Brand IPA 33 cl
  • Rood-wit-blauwe Hawaii krans
  • Japanse mix nootjes 250 gram

Verras je collega's en relaties

Dat Nederland na 7 jaar weer meedoet op een eindtoernooi is een ideaal moment voor een relatiegeschenk. Heeft jouw bedrijf een link met voetbal/sport of zijn jullie gewoon voetballiefhebbers? Dan is het een leuk idee om je collega’s te verrassen met een WK-geschenk. Zeker als Nederland op het WK hoge ogen kan gooien, zal de oranje sfeer in heel het land gaan stijgen. Hoe leuk is het dan dat jij hier op kan inspelen. Niet alleen je collega’s, maar ook je klanten of overige relaties kan je verrassen met een WK geschenk.

Voeg je eigen sticker toe

Het leuke aan dit geschenk is dat je het kan personaliseren door een eigen sticker toe te voegen aan jouw Vier het WK pakket. Zo weet de ontvanger aan wie hij/zij dit presentje te danken heeft. Maak de sticker op in een oranje/WK-thema of ga voor jouw logo en huisstijl. Heb je een leuk idee voor jouw sticker, maar geen idee waar je moet beginnen met ontwerpen? Geef je ideeën door aan onze creatieve spelers. Zij passen dan snel een origineel ontwerp naar jou terug. Dat is nog eens een één-tweetje.

Vier het WK

Specificaties

Afmetingen 140 x 140 x 230 mm
Inhoud 2x Brand IPA 33cl, Rood-wit-blauwe Hawaii krans, Japans mix nootjes 250 gram

Downloads

Vier het WK

Info bedrukking

Op dit pakket kan een persoonlijke sticker worden toegevoegd. Deze sticker kan je zelf opmaken, voor het instellen van de bedrukking rekenen wij eenmalige instelkosten. Deze zijn €37,50.

Vier het WK

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Vier het WK

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
10 € 12,15
25 € 11,99
100 € 11,65
250 € 11,50
500 € 11,35
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!