Persoonlijk advies

De top 5 zomergeschenken voor je partners. Bekijk ze hier!

Home Blog De top 5 zomergeschenken voor je partners. Bekijk ze hier!

Zomergeschenken voor jouw relaties

Zomergeschenken voor jouw relaties laten zien dat je aan ze denkt ook terwijl je zelf op het strand aan de Spaanse Costa ligt te bakken met een sangria in je hand.
Dus laat ons jouw bedrijf promoten terwijl jij geniet van de zomer. Met deze top 5 aan zomergeschenken geven wij je een idee hoe je dat het beste kunt aanpakken.


Het beste medicijn tegen chagrijn:

zomergeschenken pepermuntjes

Niets is lekkerder dan je collega’s voorzien van jaloersmakende foto’s van jouw bestemming terwijl zij doorzwoegen. Geef de thuisblijvers een leuk zomergeschenk om het moraal hoog te houden. Deze reispillen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken. Het doosje, de bijsluiter en de blister zijn geheel naar wens op te maken.

Bekijk het product hier


KING is Koning

zomergeschenken King pepermunt

Een forse rol KING pepermunt doet het altijd goed als het gaat om zomergeschenken. Er zijn grote of kleine rolletjes beschikbaar en je kunt de wikkel geheel personaliseren.
Deze frisse pepermunt is alom bekend en wordt dus nog leuker om te geven met jouw eigen huisstijl / logo!

Bekijk de KING rollen hier


Ijs, ijs baby...

zomergeschenken ijsjes

Bij zomergeschenken horen waterijsjes! Trek ze tevoorschijn op een warme dag en tover een lach op het gezicht van jouw relaties. Kies zelf een leuk ontwerp op zet jouw eigen huisstijl op de ijsjes.

Bekijk de ijslollies hier


Een extra koffertje mee op reis...

zomergeschenken snoekoffertje

EEen extra koffer speciaal voor jouw snoep, drop, zuurtjes of toffees? Het blikken koffertje kun je bedrukken naar jouw eigen smaak. Dus wens jouw relaties deze zomer een fijne vakantie door ze dit reiskoffertje op te sturen als zomergeschenk. Heb jij een speciaal idee voor de koffer? Wij hebben er al menig voorbij zien komen. Denk hierbij aan een gereedschapskoffertje, aktetas en zelfs een EHBO koffertje.

Pak je koffer hier!


Geen groei zonder pit

zomergeschenken watermeloen

Niets is zo verfrissend én gezond als een watermeloen! In deze top 5 relatiegeschenken geven wij je de mogelijkheid jouw klanten hun eigen meloen te laten kweken. Voeg wat extra pit toe aan het geschenk en maak er een wedstrijd van wie de grootste watermeloen kweekt voor volgende zomer. Personaliseer het cadeau door een eigen ontwerp toe te voegen. Dus denk groen, schenk meloen :)

Groei jouw meloenen hier

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes