Persoonlijk advies

Sinterklaasgeschenken voor personeel, de leukste cadeaus

Home Blog Sinterklaasgeschenken voor personeel, de leukste cadeaus

Sinterklaasgeschenken

Het is de hoogste tijd om alle creativiteit uit de kast te trekken en het gezellig te maken op kantoor. De feestdagen komen er weer aan en dat is de ideale tijd van het jaar om al je relaties en collega’s te verwennen met de leukste cadeaus en sinterklaasgeschenken. Want zeg nou zelf, je kan toch nooit genoeg krijgen van chocoladeletters, kruidnoten of heerlijke banketletters!

Ben je nog op zoek naar originele sinterklaasgeschenken en heb je last van keuzestress? Wij helpen je graag een handje met het uitzoeken van de leukste Business Gifts. Pak dit jaar groots uit of hou het bescheiden met alleen een schoenletter, het kan allemaal. Voor ieder budget zijn er geweldige
5 december toppers.

SpecuKlaasthee

Begin de werkdag nog beter met een lekker kopje SpecuKlaasthee, daar wordt iedereen toch vrolijk van. De thee zit in een luxe glazen koker met een bijbehorende sinterklaas-cadeauverpakking.

Sinterklaasgeschenken specuklaasthee

 

Houten kistje met snoepgoed

Pick & Mix met dit prachtig sinterklaasgeschenk, het houten kistje met snoepgoed zit vol met lekkernijen. Plaats je persoonlijke boodschap op de banderol die om het kistje heen gaat. Het kistje kan helemaal naar wens gevuld worden met bijvoorbeeld: kruidnootjes, chocolademunten, het hoefijzer van Amerigo, taai-taai of schuimpjes.

sinterklaasgeschenken houten kist met lekkernijen

Gepersonaliseerd geschenk

Sint en Piet zijn het hele jaar bezig geweest om de sinterklaasgechenken zorgvuldig uit te zoeken en met liefde te selecteren. Nu is het nog aan jou om het persoonlijk te maken en al je relaties te bedanken. Bedenk een gedicht en wij plaatsen het voor je op een kaart, geheel in je eigen huisstijl. Zeker weten dat je relaties je niet snel vergeten.

Sinterklaasgeschenk per post

Post van Sint! Niet door de schoorsteen maar de brievenbus. De doosjes passen door de bus en gehuld in een nieuw jasje vol franje. Kies voor een echte verrassing op de mat.

Strooi eens wat lekkers
Rechtstreeks vanuit Spanje..een pallet die je helemaal zelf kan samenstellen. Leef je uit met de leukste sinterklaasgeschenken uit ons assortiment.

sinterklaasgeschenken verzenddoos

Of jouw voorkeur nou uitgaat naar chocoladeletters of thee, je kunt ze bestellen via onze webshop of één van onze medewerkers. Natuurlijk vind je bij ons ook je andere sinterklaasgeschenken.

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes