Ribbel flesje mineraalwater 50 cl

Basisprijs per stuk € 1,63

Een ribbel flesje mineraalwater met een gepersonaliseerd label en gekleurde dop. Promoot jouw bedrijf of merk tijdens een beurs of evenement en deel een flesje water met eigen etiket uit. Een heel verfrissende blik op jouw merk!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Ribbel flesje mineraalwater 50 cl

Gepersonaliseerd ribbel flesje met 50 cl mineraalwater bestellen?

Promoot jouw bedrijf of merk op een sportdag, evenement of beurs met een flesje bronwater, voorzien van een zelf ontworpen etiket. Een heel verfrissende blik op jouw merk!

Een flesje water is naast heel lekker ook nog eens gezond en verfrissend. Om die redenen een ideaal promotioneel product om in te zetten als giveaway bij een sport gerelateerd evenement!

Het ribbel flesje is gevuld met 500 ml puur natuur zuiver mineraalwater uit de Celtic Vale bron, in Wales. Het ribbel flesje wordt afgesloten met een kunststof gekleurde platte dop.

Personaliseren

Het uiterlijk van de ribbel flesjes kun je helemaal zelf samenstellen. Zo is het etiket volledig naar wens te personaliseren met een full colour bedrukking. Laat op het etiket bijvoorbeeld een motiverende quote of het bedrijfslogo achter. Download de werktekening en ga aan de slag!

Heb je zelf niet de capaciteiten een ontwerp te realiseren? Wij hebben een creatief team dat je graag helpt. Deel je wensen met hen, dan maken ze een passend ontwerp voor je volledig naar jouw wens.

Naast een eigen etiket kun je ook kiezen uit 4 kleuren doppen. Als tip geven we je mee de dop te matchen met de kleur van jouw ontwerp. Op die manier maak je jouw giveaway helemaal af.

De etiketten zijn voorzien van een 100% kras vaste lamineerlaag. De flesjes zijn dus bestand tegen een stootje en blijven mooi wanneer de ontvanger het flesje hergebruikt.

Let op! Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten van €35.00.

Ribbel flesje mineraalwater 50 cl

Specificaties

Afmetingen H 220 x Ø 65 mm
Gewicht 535 gram
Inhoud 500 ml mineraalwater

Downloads

Ribbel flesje mineraalwater 50 cl

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
108 € 1,63
180 € 1,20
252 € 0,94
504 € 0,81
774 € 0,72
1008 € 0,64
1440 € 0,59
1872 € 0,55
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!