• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paassecco 0.0%

Basisprijs per stuk € 11,25

Een vrolijk wijnkistje dat gevuld is met wijn 0.0% en met overheerlijke chocolade eitjes. Je kunt kiezen tussen twee soorten wijn en chocolade eitjes. Verwen jouw personeel of relaties met dit vrolijke paasgeschenk. 

Paassecco 0.0%

Vrolijk Pasen!

Kistje gevuld met wijn 0.0% en chocolade eitjes.

Een vrolijk houten kistje wat gevuld is met wijn 0.0% en chocolade eietjes. Dit paasgeschenk heeft een vrolijke uitstraling en heeft ook nog eens een lekkere inhoud. Dus dit is dubbel zo veel pret voor de ontvangers. Dit is het paasgeschenk van het jaar, het is vrolijk, lekker en uiteraard super leuk om weg te geven. 

Soorten wijn en eieren

Je kunt kiezen tussen twee soorten wijn wat beide 0.0%, dat betekent dat er geen alochol in de wijn is verwerkt. Je kunt kiezen tussen een: Faber Sparkeling Rosé & Faber Sparkeling White. De rosé heeft een heerlijke verfrissende smaak, het heeft een zoete en fruitige smaak. De rosé is op elk moment van de dag heerlijk. De witte wijn is een heerlijke moussernde wijn wat een frisse en zoete smaakt heeft, ook is deze wijn heerlijk op elk moment van de dag.  

Er zijn tot slot ook twee soorten eieren waaruit je kunt kiezen: Massief & Praliné, de Praliné bestel je tegen een meerprijs van €0,55. Jouw ontvangers zullen gegarandeert genieten van de wijn met nog wat overheelijke chocolade eitjes. 

(Praliné smaak is tijdelijk uitverkocht)

Deksel bedrukken

Wil je helemaal in de Paas sfeer komen? Dan kun je de deksel laten bedrukken met een leuk paas ontwerp. Deze bedrukking is helemaal naar wens en jij beslist dus wat er op de deksel komt. Wordt het één van onze standaardontwerpen met een eigen logo, eigen ontwerp. Of besteed je het ontwerpen liever aan ons team vol met grafische paashazen, die willen je dolgraag helpen. Alles is mogelijk, de keuze is aan jou. 

Paassecco 0.0%

Specificaties

Afmetingen 240 x 140 x 70 mm
Inhoud Wijn 0.0% met chocolade eitjes
Paassecco 0.0%

Info bedrukking

Informatie deksel bedrukking

Mogelijkheid voor personalisering: De deksel van de houten kist wordt bedrukt met een ontwerp naar eigen keuze. Hiervoor rekenen wij eenmalig instelkosten van €37,50,-

Wij sturen eerst altijd een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen. 

 

Paassecco 0.0%

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paassecco 0.0%

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 11,25
100 € 10,55
250 € 9,95
500 € 9,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!