• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Paashaas

Basisprijs per stuk € 7,99

De paashaas heeft een groen bedrukte print met vrolijke letters. Hij ziet er super leuk uit en smaakt uiteraard ook heerlijk. Verras je personeel of relaties met deze vrolijke paashaas als paasgeschenk. 

Paashaas

Paashaas met print

Pasen is geen Pasen zonder een vrolijke chocolade paashaas. Dit leuke paasgeschenk is een leuk idee om je personeel of je relaties een fijn Pasen te wensen. Uiteraard moet je ook niet vergeten dat deze paashaas overheerlijk is. Wie wil jij een fijne Pasen wensen door dit leuke geschenk?

Chocolade

De paashaas is gemaakt van melk chocolade en bedrukt met een groene print die je kunt eten. De groene print is gemaakt van witte chocolade en dat proef je meteen. Over de groene bedrukte print staat er een tekst met: happy easter day. De chocolade is overheerlijk en is speciaal gemaakt voor de liefhebbers van chocolade en Pasen. 

Personaliseer 

Wil je het een finish in touch geven? Dat kan door een gespeciliseerde sticker op de de doos waar de paashaas in zit. Op de sticker kun je jouw logo kwijt. Heb je hulp nodig met het ontwerpen van de sticker? Geen probleem, want ons team wil je dolgraag helpen met het personaliseren van de sticker. 

Paashaas

Specificaties

Afmetingen 20,5 x 15 x 2 cm
Gewicht 185 gram
Inhoud Chocolade
Paashaas

Info bedrukking

Mogelijkheid voor personaliseren van de Paashaas:

Voor de bedrukking van de paashaas worden eenmalig instelkosten van €56,00 in rekening gebracht. 

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen. 

Paashaas

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Paashaas

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 7,99
150 € 7,20
250 € 6,95
500 € 6,50
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!