• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Mellow vibes

Basisprijs per stuk € 23,50

Toetjesliefhebbers opgelet: met deze speciale barbecue maak je de allerlekkerste marshmallows in een handomdraai. Dit wordt een zomer om nooit te vergeten.

Mellow vibes

Marshmallow-Time!

Wat past er nou beter bij een zwoele zomeravond en een heerlijke barbecue dan marshmallows? Zie je jezelf al zitten en geniet jij ook altijd zo van deze momenten? Dan is het Mellow vibes pakket ideaal voor jou. Door de speciale marshmallow barbecue is dit zomergeschenk perfect voor mensen die houden van gezelligheid en lekker eten.

Inhoud

Je goede humeur is het enige wat je bij het Mellow vibes pakket zelf moet meenemen. Verder is het een kant-en-klaar pakket voor de échte marshmallow liefhebbers. Je vind hier alles terug voor een heerlijk marshmallow-dessert en een onvergetelijke zomeravond.

  • Marshmallow grill met serveerplank en acht spiesen van 20 cm lang.
  • Frisia Marshmallows 265 g
  • Verkade Mariakaakjes 200 g
  • Bianco Nobile Alla Vaniglia wijn 25 cl

Bereidingswijze

Voor de perfecte marshmallow is het belangrijk dat je de barbecue goed opwarmt. Zorg dus dat de barbecue goed aanstaat en laat het houtskool of de kolen goed warm worden.

  1. Rijg de marshmallows aan de spies en houd deze voorzichtig boven de warme barbecue tot de marshmallows zacht zijn.
  2. Pak daarna twee Mariakaakjes en haal de marshmallow met de kaakjes van de spies af.
  3. Serveer de marshmallows op de serveerplank, schenk het vanille wijntje in en geniet!

Je eigen barbecue

Je maakt dit geschenk helemaal af door een persoonlijke banderol aan de barbecue toe te voegen. Zo heb je écht een eigen barbecue. Laat dus de creativiteit in je los en maak een tof ontwerp. Ga je voor een zomerontwerp met het strand op de achtergrond? Of kies je toch voor je huisstijl en je logo? Je mag het helemaal zelf bedenken.

Is jullie vormgever nou aan het genieten van een barbecue op het strand en heb je dus hulp nodig bij het maken van de banderol? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze creatieve afdeling heeft de zomer in hun bol en maakt graag een passend ontwerp.

Wil je dit pakket net iets anders samenstellen of uitbreiden, of jouw logo laten graveren in de houten serveerplank? Vraag het aan onze geschenkbedenkers, zij stellen graag een pakket op maat voor je samen.

 

Mellow vibes

Specificaties

Afmetingen 370 x 140 x 90
Inhoud Marshmallow grill met serveerplank en acht spiesen, Frisia Marshmallows 265 g, Verkade Mariakaakjes 200 g, Bianco Nobile Alla Vaniglia wijn 25 cl

Downloads

Mellow vibes

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een digitale proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de digitale proefdruk zullen wij het blik van een bedrukking voorzien.

Mellow vibes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Mellow vibes

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 23,50
50 € 22,95
100 € 22,50
250 € 21,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!