• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Maildoosje met nestje paaseitjes

Basisprijs per stuk € 5,25

Schenk jouw klantrelaties een verrassing op de deurmat! Dit maildoosje is gevuld met een nestje paaseitjes, verpakt in een transparante blister.

Maildoosje met nestje paaseitjes

Maildoosje met nestje paaseitjes kopen?

Schenk jouw klantrelaties een verrassing op de deurmat! Dit maildoosje is gevuld met een nestje paaseitjes. De paaseitjes zijn verpakt in een transparante blister en worden zo mooi gepresenteerd in het maildoosje. De ondergrond kaart is te personaliseren met een logo of volledig eigen design.

Het transparante blister kunnen wij vullen met de volgende soorten chocolade paaseitjes: massief of praline in een mix aan smaken of gekleurde kievitseitjes. Geef in bovenstaande opties jouw voorkeur aan. 

Maildoosje met nestje paaseitjes personaliseren

Maak dit paasgeschenk persoonlijk door een logo en/of korte tekst aan de ondergrond kaart toe te voegen. De kaart wordt bedrukt met een ontwerp naar keuze. Kies een van de standaard ontwerpen, gebruikt op de foto's of een algemeen paasontwerp (zie foto voor de opties) of een ontwerp in eigen (huis)stijl.

Kies je voor een eigen ontwerp? Download dan de werktekening en gebruik deze om je eigen ontwerp in op te maken. Hulp nodig? Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een ontwerp op maat.

Extra's 

Heb je meer ruimte nodig voor jouw verhaal of persoonlijke boodschap? Dan kunnen wij nog een extra kaart toevoegen, die we bovenop het blister leggen. De kaart kunnen wij dubbel- of enkelzijdig bedrukken. 

Het is tevens mogelijk om de transparante blisters te vullen met paaseitjes in één bepaalde kleur. Bijvoorbeeld jullie huisstijl kleur! 

Vanaf ca. 1.000 stuks kunnen wij de maildoosje bedrukken met een ontwerp naar keuze.

Vraag voor bovenstaande extra opties een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Maildoosje met nestje paaseitjes

Specificaties

Afmetingen 175 x 190 x 30 mm
Gewicht 250 gram
Inhoud paaseitjes naar keuze: massief, praline of kievitseitjes
Houdbaarheid ca. 6 maanden

Downloads

Maildoosje met nestje paaseitjes

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering: Voor de bedrukking van de ondergrond kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Bij aantallen vanaf ca. 1.000 stuks is het tevens mogelijk om het maildoosje te voorzien van een eigen ontwerp. Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Maildoosje met nestje paaseitjes

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Maildoosje met nestje paaseitjes

Productreviews

Plaats een review
Waardering
5 van de 5
1 review
Perfect geschenk om te versturen
Robert 23 February 2021
Vorig jaar dit doosje besteld en verstuurd via een adressenbestand. Alles verliep naar wens en kwam tijdig binnen bij onze verschillende collega's. Toen was er nog geen review mogelijkheid, die is er nu wel zie ik. Nu zoekende naar een nieuw geschenk om dit jaar te gaan geven.

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
250 € 5,00
500 € 4,75
1000 € 4,50
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!