Klassieke snoeppot

Basisprijs per stuk € 9,00

Deze goed gevulde snoeppot met zelf ontworpen sticker staat erg goed op de balie in de receptie!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Klassieke snoeppot

Klassieke snoeppot als relatiegeschenk of giveaway

Laten we eerlijk zijn, wie houdt er nou niet van een snoepje op z'n tijd? Deze klassieke snoeppot staat erg leuk op de balie in receptie of in de kantine. Jouw collega's komen vast vaker langs gelopen om even te snoepen!

Deze klassieke snoeppot is goed gevuld en heeft een inhoud van 1,5 liter. De klassieke snoeppot is transparant kan persoonlijk worden gemaakt door de pot aan de voorkant te beplakken met een zelf ontworpen sticker. Voeg bijvoorbeeld de bedrijfsnaam met logo toe op de sticker, of misschien wil je wel een speciale boodschap meegeven?

Natuurlijk kun jij zelf een ontwerp maken voor de sticker. Download het stramien hiernaast zodat je precies weet waar jouw ontwerp aan moet voldoen. Indien gewenst kunnen wij ook de sticker voor je ontwerpen. Laat ons even je wensen weten en dan maken wij een uniek ontwerp voor jouw klassieke snoeppot!

Wij leveren deze klassieke snoeppot natuurlijk alleen goed gevuld af. Dus kies zelf waarmee wij de klassieke snoeppot mogen vullen.

De klassieke snoeppot kunnen wij op 1 vestiging afleveren, maar indien gewenst kunnen wij ook alle vestigingen in Nederland voorzien van jouw persoonlijke klassieke snoeppot. Stuur ons een adressenbestand en dan nemen wij jou graag wat werk uit handen.

Klassieke snoeppot

Specificaties

Afmetingen 225 x 90 x 125 mm
Gewicht 682 gram
Inhoud 1,5L divers snoep
Houdbaarheid op aanvraag
Klassieke snoeppot

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de sticker op de snoeppot wordt eenmalig instelkosten van €139,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Klassieke snoeppot

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
50 € 9,00
100 € 8,75
250 € 8,50
500 € 8,25
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!