• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Het clubhuis

Basisprijs per stuk € 27,95

Het EK gaat bijna van start en dat mag niet onopgemerkt blijven. Straten kleuren oranje en de vuvuzela's er worden weer uit de kast getrokken. Maak dit helemaal af met een écht WK Clubhuis. Wie verras jij met het WK?

Het clubhuis

Wees een lid van het clubhuis

Hoe leuk is het om jouw collega’s of klanten juist met WK te verrassen? Met dit clubhuis zal je zeker opvallen en een onvergetelijke indruk achterlaten. Juist doordat men niet verwacht iets met WK te ontvangen, maakt dit pakket nog specialer. Zo’n Hollands pakket wil iedereen in huis hebben.

Inhoud van het clubhuis:

Houten kistje

Het onmisbare kistje steelt al bijna de show. Geen simpele wijnkist, maar een echt grachtenpand kistje.

De Kuyper Oranjebitter 50 cl

Het kan natuurlijk bijna niet ontbreken, het Oranjebitter drankje. De kleur past perfect bij deze dag en smaakt ook nog bijzonder lekker. Nog nooit gedronken? Laat je dan verrassen door dit lekkere drankje.

BiFi The Original Snack Pack 60 g

Oranje, oranje en nog meer oranje. Het moge duidelijk zijn dat deze dag aan alle kanten oranje kleurt. BiFi is dan ook een perfecte snack voor deze dag. Geniet van de heerlijke smaak van het BiFi worstje.

Unox Party knaks

Iedereen kent ze wel, de party knaks. De knakworstjes die je zowel warm als koud kunt eten. Maak het blik speciaal door er een eigen wikkel aan toe te voegen. Gebruik hiervoor jouw huisstijl en logo of ontwerp hem helemaal in de Koningsdag kleuren.

Personaliseren

Het is mogelijk om een eigen wikkel te maken voor het blik. Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening voor jouw eigen wikkel. Maak hem helemaal op naar smaak en laat de ontvanger weten van wie dit pakket afkomstig is. Plaats bijvoorbeeld je logo op je wikkel. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Laat het ons dan weten! Er zit een heel team voor jou klaar op de grafische afdeling, die graag voor jou aan de slag gaan.

Het clubhuis

Specificaties

Afmetingen 106 x 110 x 345 mm
Inhoud Houten kistje, De Kuyper Oranjebitter 50 cl, BiFi The Original Snack Pack 60 g en Unox Party knaks

Downloads

Het clubhuis

Info bedrukking

Mogelijkheden bedrukking:

Wij brengen voor de bedrukking van het product eenmalig instelkosten van € 37,50 in rekening. Uiteraard sturen wij altijd een proefdruk vooraf.

Pas na een akkoord op de proefdruk zullen wij het blik van een wikkel voorzien.

Het clubhuis

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Het clubhuis

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 27,95
100 € 27,29
250 € 26,62
500 € 25,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!