Persoonlijk advies

Groene kerstgeschenken voor groeiende relaties

Home Blog Groene kerstgeschenken voor groeiende relaties

Aan relaties of personeel een geschenk weggeven tijdens de feestdagen? Heb je al eens gedacht aan een groen kerstgeschenk? Een leuke presentje in de decembermaand gekoppeld aan een stukje duurzaamheid én een mooie brug naar de groei van de relatie met klant of personeel.

Stay on top of mind, je relatie groeit

Met een groen geschenk kom je verrassend uit de hoek en blijf je in beeld. Denk aan de bureau kerstboompjes. Deze zullen weken, maanden of misschien wel jaren blijven staan en groeien. Voor andere groene geschenken geldt natuurlijk hetzelfde. De boompjes blijven dus in het zicht op het bureau van de ontvanger, op kantoor, thuis in de woonkamer, uiteindelijk misschien zelfs in de tuin! Over het bereiken van je doelgroep gesproken. Want bij het zien van het groen zal de gever nog weleens in gedachte worden opgeroepen.

Groene kerstgeschenken

Wanneer je een greengift met kerst wilt weggeven dan kom je natuurlijk al snel bij een kerstboom terecht. Wij introduceerden de mini kerstboompjes met de boodschap let it grow. Leuk om weg te geven in een geschenkdoosje, maar ook te versturen per post met onze verzenddoosjes. Naast deze stek voor de werkplek hebben wij ook bureauformaat kerstbomen en meer. Kijk eens rond tussen onze kerstboom geschenken.

Zelf een leuk idee voor een groen cadeau?

Misschien heb je zelf wel een uniek idee om een groen cadeau weg te geven. Laat het ons gerust weten en wie weet kunnen wij het voor je verwezenlijken. Wij laten os graag inspireren door goede ideeën en denken graag met je mee! We hebben al vele bedrijven aan unieke geschenken kunnen helpen, toffe campagnes mogen voorzien van een gaaf promotioneel product of geschenk.

Geluk.com is onderdeel van

betaalmethodes