Filter

 • Unieke producten
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering
Greengifts: duurzame relatiegeschenken met eigen bedrukking

Greengifts: duurzame relatiegeschenken met eigen bedrukking

Greengifts, groene geschenken die altijd goed ontvangen worden. Greengifts kunnen goed gecombineerd worden met de thema´s duurzaamheid en gezondheid. Maar ze kunnen ook erg goed ingezet worden met specifieke campagnes. Een klavertje vier om iemand geluk te wensen, een vergeet me nietje om bij je klant in beeld te blijven. Met een eigen bedrukking op het geschenk kun je jouw boodschap nog meer vorm geven. Zaadjes, bloemetjes en plantjes kunnen op veel leuke en originele manieren met een persoonlijke boodschap gecombineerd worden.

Alle greengifts in ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. Laat de band met je relaties groeien met een duurzaam relatiegeschenk in je eigen huisstijl. Dit wordt door iedereen goed ontvangen.

 • 1 Item

 • Koffieplant in koffiemok

  Koffieplant in koffiemok

  Vanaf € 7,75
  Minimale afname: 25

Groene geschenken om het verschil te maken

Wanneer je op zoek bent naar relatiegeschenk of een leuke giveaway en je wilt eens wat anders doen, dan kan een greengift de uitkomst zijn. Wij hebben diverse groene relatiegeschenken in ons assortiment. Deze greengifts hebben diverse voordelen.

 • Leverbaar met boodschap of in eigen huisstijl
 • Attentiewaarde voor jouw bedrijf zolang de plantjes bloeien
 • Duurzaam cadeau

Wees attent en geef personeel en relaties een groen geschenk. Dit zal ervoor zorgen dat niet alleen het plantje zal gaan bloeien, maar ook de relatie met je klanten. Dit doordat het geschenk in de meeste gevallen ook te personaliseren is naar een eigen aan te leveren ontwerp. Bekijk ons aanbod van groene geschenken zoals geluksklavers en kijk of er wat voor jouw bedrijf tussen zit. Zit er niks voor je tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou denken we na over een uniek en duurzaam geschenk dat aansluit op jouw organisatie.

Assortiment van groene- en duurzame relatiegeschenken

Aangezien duurzaamheid bij ons ook belangrijk is, proberen wij ons assortiment met groene- en duurzame relatiegeschenken steeds vaker uit te breiden en te vernieuwen. Onze relatiegeschenken hebben dan ook verschillende verpakkingen. Zo hebben wij onder andere verschillende greengifts in kokers, doosjes, blikjes of blokzakjes. Deze verpakkingen zijn dan ook in de meeste gevallen te personaliseren. Onze meeste geschenken zijn kweeksetjes om je eigen planten, bloemen, bomen of fruit te laten groeien. Dit duurzame geschenk heeft dan in de meeste gevallen ook een erg lange levensduur, wat er weer voor zorgt dat de attentiewaarde voor jouw bedrijf blijft. Vragen en of opmerkingen wat betreft ons assortiment van duurzame- en groene relatiegeschenken? Neem contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Groene giveaways

Zowel je klanten als personeel maak je blij met een groene giveaway. Het is een kleine attentie met grote waarde. Ga aan de slag met de zaadjes en laat het plantje ontpoppen tot een volwaardige, volgroeide bloem. Liever een stapje vooruit? Dan kun je er ook voor kiezen om een plantje te geven die je alleen zo nu en dan nog wat water moet geven. De keuze uit de groene giveaways lijken oneindig. Van klavertjes vier, naar koffieplanten tot een echte olijfboom. Een groene giveaways waarbij jij als organisatie lang onthouden wordt.

Verras relaties ook per post met een duurzaam relatiegeschenk

Natuurlijk doen onze greengifts het goed als giveaway aan bezoekers van het bedrijfspand of op beurzen. Maar deze groene geschenken kunnen ook per post verstuurd worden. Zo leent ons product 'klavertje vier per post' zich uitstekend om te verzenden naar meerdere relaties. Maar ook ons 'Ik vind je leaf' brief is een uniek en erg leuk geschenk voor over de post. Naast deze voorbeelden van duurzame relatiegeschenken per post, hebben we nog veel meer greengifts die via de post verzonden kunnen worden. De verzending van een duurzaam relatiegeschenk kunnen wij ook voor je regelen. Vraag hiervoor een offerte aan.

Groene relatiegeschenken met eigen bedrukking

Het speciale aan onze groene relatiegeschenken is de personalisatiemogelijkheden die deze greengifts met zich meebrengen. Een geschenk krijgen is namelijk al leuk, maar een gepersonaliseerd groen relatiegeschenk krijgen des te leuker. In ons assortiment is dan ook bijna elk product te personaliseren. Het gaat hierbij dan om het toevoegen van jouw wensen aan de groene relatiegeschenken zoals het bedrukken van de romp van het geschenk, toevoegen van een sticker of een kaartje. Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende personalisatiemogelijkheden bij onze groene relatiegeschenken. Voor het ontwerp om het te personaliseren heb je de keuze tussen één van onze standaard ontwerpen die wij voor je gemaakt hebben, een geheel eigen ontwerp of een ontwerp door onze grafische afdeling op basis van jouw wensen en ideeën.