Filter

Greengifts: duurzame relatiegeschenken met eigen bedrukking

Greengifts: duurzame relatiegeschenken met eigen bedrukking

Greengifts, groene geschenken die altijd goed ontvangen worden. Greengifts kunnen goed gecombineerd worden met de thema´s duurzaamheid en gezondheid. Maar ze kunnen ook erg goed ingezet worden met specifieke campagnes. Een klavertje vier om iemand geluk te wensen, een vergeet me nietje om bij je klant in beeld te blijven. Met een eigen bedrukking op het geschenk kun je jouw boodschap nog meer vorm geven. Zaadjes, bloemetjes en plantjes kunnen op veel leuke en originele manieren met een persoonlijke boodschap gecombineerd worden.

Alle greengifts in ons assortiment kunnen gepersonaliseerd worden. Laat de band met je relaties groeien met een duurzaam relatiegeschenk in je eigen huisstijl. Dit wordt door iedereen goed ontvangen.

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • Producten 1-24 van 27

Hoog naar laag sorteren

Groene geschenken om het verschil te maken

Wanneer je op zoek bent naar relatiegeschenk of een leuke giveaway en je wilt eens wat anders doen, dan kan een greengift de uitkomst zijn. Wij hebben diverse groene relatiegeschenken in ons assortiment. Deze greengifts hebben diverse voordelen.

  • Leverbaar met boodschap of in eigen huisstijl
  • Attentiewaarde voor jouw bedrijf zolang de plantjes bloeien
  • Duurzaam cadeau

Niet alleen het plantje zal bloeien, maar ook de relatie met je klanten. Bekijk ons aanbod, zit er niks voor je tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen met jou denken we na over een uniek en duurzaam geschenk dat aansluit op jouw organisatie.

Verras relaties ook per post met een duurzaam relatiegeschenk

Natuurlijk doen onze greengifts het goed als giveaway aan bezoekers van het bedrijfspand of op beurzen. Maar deze groene geschenken kunnen ook per post verstuurd worden. Zo leent ons product 'klavertje vier per post' zich uitstekend om te verzenden naar meerdere relaties. Maar ook ons 'Ik vind je leaf' brief is een uniek en erg leuk geschenk voor over de post. De verzending kunnen wij ook voor je regelen. Vraag hiervoor een offerte aan.