Flesje mineraalwater 33 cl met sportdop

Basisprijs per stuk € 1,18

Een flesje mineraalwater met een eigen bedrukking, inclusief sportdop. Promoot jouw bedrijf of merk tijdens een beurs of evenement en deel een flesje water met eigen label uit. Een verfrissende blik op jouw merk!

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: ai, eps, pdf, jpeg, jpg, png, psd

Flesje mineraalwater 33 cl met sportdop

Flesje water 33 cl + sportdop - Etiket bedrukken eigen ontwerp

Promoot jouw bedrijf of merk op sport dag of evenement met een flesje bronwater, voorzien van een eigen ontwerp etiket. Een verfrissende blik op jouw merk! 

Een flesje water is gezond, lekker en verfrissend: een ideaal product om in te zetten als giveaway of promo-item op een sport gerelateerd evenement!

Dit flesje is gevuld met 330 ml puur natuur zuiver Mineraalwater uit de Celtic Vale bron, in Wales. Het flesje wordt gesloten met een kunststof schroef-sportdop.

Personaliseren

Het uiterlijk van het sportflesje met mineraalwater kun je zelf samenstellen. Zo is het etiket volledig naar wens te personaliseren met een full colour bedrukking. Laat op het etiket bijvoorbeeld een motiverende quote en bedrijfslogo achter. Download de werktekening en ga zelf aan de slag. 

Laat het ontwerpen van het etiket liever aan iemand anders over? Wij hebben een creatief team dat je graag helpt. Deel je wensen met hen, dan maken zij voor jou een passend ontwerp. 

Naast een eigen etiket kun je ook een kleur sportdop kiezen. Match de kleur van de dop bij jouw ontwerp etiket. Zo maak je jouw giveaway helemaal af. Je hebt de keuze uit 6 kleuren. 

De etiketten zijn voorzien van een 100% kras vaste lamineerlaag. De flesjes zijn dus wel bestand tegen een stootje en blijven mooi wanneer de ontvanger het flesje nog een hergebruikt. 

Let op! Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten van € 35,00.

Flesje mineraalwater 33 cl met sportdop

Specificaties

Afmetingen H 180 x Ø 60 mm
Gewicht 365 gram
Inhoud 33 cl mineraalwater

Downloads

Flesje mineraalwater 33 cl met sportdop

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het flesje wordt eenmalig instelkosten van €59,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Flesje mineraalwater 33 cl met sportdop

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
144 € 1,18
264 € 0,87
504 € 0,73
768 € 0,65
1008 € 0,60
1728 € 0,53
2400 € 0,51
3600 € 0,48
4800 € 0,43
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!