• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Flesje bronwater 50 cl

Basisprijs per stuk € 1,63

Promoot jouw bedrijf of merk met een flesje bronwater, voorzien van een eigen etiket. Een frisse blik op jouw merk/bedrijf!

Flesje bronwater 50 cl

Flesje water 50 cl kopen? Bedruk het etiket met eigen ontwerp

Promoot jouw bedrijf of merk met een flesje water, voorzien van een eigen etiket. Deel jouw eigen flesjes water uit op een beurs of evenement. Geef bezoekers 'een frisse blik op jouw merk/bedrijf!'

Een flesje bronwater is een ideaal product om als giveaway of promotioneel item uit te delen op een beurs of evenement. Of gewoon om als promotionele giveaway in huis te hebben! Om uit te delen aan bezoekers of op tafel te zetten tijdens een meeting bijvoorbeeld.

Dit flesje is gevuld met 500 ml puur natuur zuiver bronwater uit de Celtic Vale bron, in Wales. Het flesje wordt gesloten met een kunststof schroefdop.

Onze waterflesjes zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. De Co2 uitstoot zal met 70-80% verminderd worden door gebruik te maken van 100% R-PET.

Personaliseren

Je kunt zelf het uiterlijk van het flesje water samenstellen. Het etiket wordt voorzien van een full colour bedrukking, waarvoor je een eigen design kunt aanleveren. Download de werktekening en ga zelf aan de slag!

Uiteraard kunnen wij je ook helpen en op basis van jouw wensen een etiket ontwerpen. Deel je ideeën en wensen met ons, dan gaan wij voor je aan de slag. Ons creatieve team staat voor je klaar! 

De etiketten zijn voorzien van een 100% kras vaste lamineerlaag. De flesjes zijn dus wel bestand tegen een stootje en blijven mooi wanneer de ontvanger het flesje nog een hergebruikt. 

Let op! Voor dit product gelden afwijkende verzendkosten van € 35,00.

Flesje bronwater 50 cl

Specificaties

Afmetingen H 220 x Ø 60 mm
Gewicht 525 gram
Inhoud 500 ml mineraalwater

Downloads

Flesje bronwater 50 cl

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het etiket wordt eenmalig instelkosten van €59,- in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Flesje bronwater 50 cl

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Flesje bronwater 50 cl

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
96 € 1,63
168 € 1,20
264 € 0,91
504 € 0,78
1008 € 0,65
2520 € 0,55
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!