Filter

Chocoladeletter in vensterdoosje

Een mooie geschenkverpakking gevuld met een chocoladeletter naar keuze! Een kleine 80 grams chocoladeletter, om uit te delen aan bezoekers en gasten. Of een luxe chocoladeletter, gemaakt van Belgische chocolade, om je klanten en personeel eens goed te verwennen! Laat je waardering blijken en verras je klanten en collega's met een leuke attentie op 5 december. 

  • Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering
  • 9 producten

Hoog naar laag sorteren

Chocoladeletters bestellen voor 5 december

Verras het personeel, je collega's en klanten met een chocoladeletter in een mooie geschenkverpakking. De rode vensterdoos geeft de letter een klassieke uitstraling. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Van een uitdeel letter van 80 gram tot een luxe chocoladeletter, gemaakt van echte Belgische chocolade. Een verrassing die zeker in de smaak gaat vallen!

Alle chocoladeletters zijn verkrijgbaar in de letters A t/m Z. Bestel de chocoladeletters in de eerste letter van jullie bedrijfsnaam. Kies voor de smaak melk, puur of wit, of laat je verrassen en ga voor een mix aan smaken.

Chocoladeletters in jouw bedrijfsnaam

Bestaat jouw bedrijfsnaam toevallig uit 3 letters? Dan heb jij dit jaar een wel heel origineel sinterklaasgeschenk: een mooie cadeauverpakking, gevuld met 3 chocoladeletters die samen de bedrijfsnaam vormen. De smaken bepaal jij zelf. Allemaal in melk of een mix aan smaken? Het kan allemaal. De chocoladeletters liggen in een blister die op maat gemaakt wordt.

Je kunt de vensterdoosjes met chocoladeletters online bestellen. Geef je wensen aan, dan zorgen wij voor de rest.