• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Chocolade kerstmannen

Basisprijs per stuk € 2,30

Het regent chocolade kerstmannetjes, letterlijk! Dit leuke netje vol chocolade is perfect om uit te delen. Naast de vrolijke gekleurde kerstmannetjes, die overigens om op te vreten zijn, is de chocolade ook nog eens zeer goed.

Chocolade kerstmannen

Kerstman

Deel dit jaar de handige uitdeelzakjes met chocolade kerstmannetjes uit. Met ongeveer 15 stuks per netje is het zeker feest. Lekker een chocolaatje voor bij de koffie of gewoon lekker om te snoepen.

Merry Christmas

Dit netje is gevuld met 100 gram chocolade kerstmannetjes. Rood, groen en blauw met allemaal de enige echte kerstman erop bedrukt. De mannetjes zijn gemaakt van melk chocolade.

Personalisatie

Geef de kerstmannetjes een kaartje mee, voor de ontvangers. De zak-tag die toegevoegd wordt kun je zelf een ontwerp geven. Download de werktekening onder het kopje ‘specificaties’ en ga aan de slag. Gebruik kerst achtige elementen of laat een boodschap achter. Mocht je er even niet uit komen, maar wel vol ideeën zitten, laat het dan aan ons over. Geef je wensen en ideeën door en vergeet niet je logo te uploaden! Wij zorgen dan voor een passend ontwerp voor aan jouw kerstgeschenk uitdeel netje.

Chocolade kerstmannen

Specificaties

Inhoud chocolade kerstmannetjes 100 gram

Downloads

Chocolade kerstmannen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van het label worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Chocolade kerstmannen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Chocolade kerstmannen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 2,30
100 € 2,25
250 € 2,15
500 € 2,05
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!