Zorgverleners verdienen het beste – geef ze iets speciaals op de Dag van de Verpleging

Zorgverleners verdienen het beste – geef ze iets speciaals op de Dag van de Verpleging

De gezondheidszorg is het kloppende hart van onze samenleving. Met allemaal professionals die dag en nacht voor iedereen klaar staan, zijn zij onmisbaar. De Dag van de Zorg is dan ook een speciaal moment om onze dankbaarheid en waardering te tonen. Zet dit jaar op 12 mei alle zorgmedewerkers in het zonnetje met een uniek geschenk voor de Dag van de Zorg.

Betekenis Dag van de Verpleging

De Dag van de Verpleging, ook wel de Dag van de Zorg genoemd, is een dag om stil te staan bij de toewijding en het harde werk van de zorgverleners. Deze speciale gelegenheid valt ieder jaar op 12 mei, wat de geboortedag is van Florence Nightingale. Zij is de grondlegster van de moderne verpleegkunde, zoals we het nu kennen en is van cruciaal belang geweest voor de zorg. Deze dag benadrukt ook het belang van de zorgverleners in het leven.

Leuke geschenken voor de Dag van de Verpleging

Op de Dag van de Zorg wil je natuurlijk met een uniek geschenk komen, wat waardering uitspreekt. We snappen dat dit erg lastig is, vandaar dat we enkele leuke geschenken voor je op een rijtje hebben gezet:

1. Merci met een persoonlijke boodschapMerci dag van de verpleging

Een doos heerlijke Merci-chocolade met een unieke eigen boodschap. Dit geschenk is een zoete manier om je waardering uit te spreken naar de zorgmedewerkers. Je kunt je eigen kaart ontwerpen of ons een mooi ontwerp laten maken met jouw wensen. Met een persoonlijke boodschap geef je je geschenk extra kracht mee!


2. Goudstaafjes per postGoudstaafjes per post

Goudstaafjes van chocolade in een chique doosje met een lieve boodschap. Toon jouw waardering met dit kleinigheidje met de boodschap "Jij bent goud waard". Wil je liever een andere tekst met een eigen boodschap? Dat kan ook natuurlijk. Het doosje is full colour bedrukt en het hele geschenk heeft een unieke uitstraling!


3. Belgische chocolade in een bedrukt blik

Deze heerlijke Belgische chocolade harten zitten verpakt in een mooi luxe, matzwart blik. Op dit blik kan de deksel bedrukt worden. Laat je creativiteit de vrije loop en maak een uniek eigen ontwerp. Met dit blik geef je niet alleen een smakelijk cadeau, maar ook heeft het blik een bijzondere boodschap en kan deze hergebruikt worden.

Kies het perfecte geschenk

Bij het kiezen van het perfecte geschenk voor de Dag van de Zorg, is het belangrijk om te kiezen voor iets persoonlijks. Zo kun je het geschenk persoonlijk kiezen of geschenken personaliseren door middel van een kaart of bedrukking. Vergeet ook niet dat het om de boodschap gaat die de waardering en dankbaarheid overbrengt, niet het geschenk zelf. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten en we zullen samen naar de mogelijkheden kijken!