Zorgverleners verdienen het beste โ€“ geef ze iets speciaals op de Dag van de Verpleging

Zorgverleners verdienen het beste โ€“ geef ze iets speciaals op de Dag van de Verpleging

De afgelopen jaren is de waarde van onze zorgverleners enorm onderstreept. Zonder hen staan we nergens. Aan de andere kant is ook de sector waar het hardst wordt gewerkt en er disproportioneel veel klachten zijn. Dit verdienen ze natuurlijk niet. Hoe kunnen we dit goed maken? Gebruik de Dag van de Verpleging daarom als eerste stap. Op 12 mei 2023, Dag van de Verpleging, maken we een nieuwe start!

Dag van de Verpleging โ€“ 12 mei 2023Florence Nightingale

De Dag van de Verpleging wordt al sinds 1965 op 12 mei gehouden. 12 mei 1820 is de geboortedatum van Florence Nightingale, die algemeen wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde.

De Dag van de Verpleging wordt in Nederland sinds 2013 ook wel de Dag van de Zorg genoemd. We zetten dan iedereen die in de zorg werkzaam is in het zonnetje. Dat hebben ze zeker wel verdiend. Zorgverleners zetten zich het hele jaar in voor anderen dus op 12 mei zetten wij ons een keer in voor hen.

Iets speciaals weggeven op de Dag van de Verpleging

Wat ga je doen voor zorgverleners op de Dag van de Verpleging? Het is een vraag waar veel werkgevers in de sector mee zitten. Het belangrijkste van een geschenk op de Dag van de Verpleging is dat je de werkgever het gevoel geeft dat ze onmisbaar zijn en echt worden gewaardeerd. Dit is het gevoel dat maar al te vaak helaas ontbreekt. Dit kun je dus een beetje compenseren door een speciaal geschenk weg te geven met de Dag van de Verpleging.

Dag van de Verpleging geschenk

Een persoonlijk en speciaal geschenk is erg mooi om weg te geven op 12 mei. Een leuk geschenk is er in allerlei soorten en maten. Het belangrijkste is vaak niet wat je geeft, maar welke boodschap je hiermee uitdraagt. We geven je hieronder een paar mooie voorbeelden van Dag van de Verpleging geschenken.


Merci met persoonlijke boodschapMerci dag van de verpleging

Merci voor je inzet! Heerlijke chocolade van Merci verpakt in een unieke verpakking met persoonlijke boodschap. Bij de Merci zit namelijk een grote kaart. Hier wordt op de ene kant een mooi ontwerp met logo, huisstijl en mooi ontwerp gedrukt. Op de andere kant is ruimte voor een mooie persoonlijke boodschap.


Leafplantje met custom topkaartHartleafplantje voor zorg

โ€˜Liefde doet groeienโ€™. Dat is de boodschap die je met dit kleine, maar leuke, geschenk overbrengt. Het echte leafplantje in de vorm van een hartje wordt verpakt en afgesloten met een topkaart. Op dit topkaartje is ruimte voor een kleine boodschap, eigen logo en custom ontwerp.


Belgische chocoladehartjes in bedrukt blikBelgische chocolade in bedrukt blik

Medewerkers uit de zorg hebben ook wel wat lekkers verdiend. Geef ze heerlijke Belgische chocolade cadeau, verpakt in een prachtig mat zwart blik. Ook dit geschenk is te personaliseren zodat je er ook nog eens een mooie boodschap mee kunt overbrengen. Het deksel wordt volledig bedrukt met een ontwerp en tekst naar keuze.