Chocolade versturen per post voor Pasen

Chocolade versturen per post voor Pasen

Deze Pasen is de perfecte gelegenheid om waardering te tonen aan je relaties en personeel. Ook kan een paasgeschenk een ideale manier zijn om je relaties te verbeteren. En wat laat meer goede intenties zien dan aan zoet geschenk aan huis? Een paasgeschenk versturen per post laat zien dat je aan hun denkt en hun waardeert voor jullie band. Dit is een erg leuk cadeau voor het paasfeest.

Een zoete boodschap

Chocolade is een universele taal van geluk en luxe. Het versturen van chocolade per post is een unieke kans om een positieve indruk te maken op relaties en personeel. Bij geluk.com hebben we dan ook een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden om heerlijke chocolade te versturen per post. Bekijk hieronder een van onze unieke producten, die gegarandeerd in de smaak vallen.

Paaschocolade in blik

Paaschocolade in geschenkblik

Dit geschenk is gevuld met heerlijke Belgische paaschocolade, die het gevoel van Pasen in elke hap terug laat komen. De luxe uitstraling van dit blik maakt het ook nog eens leuk om naar te kijken. Dit blik kun je ook nog eens personaliseren door je eigen dekselbedrukking eraan toe te voegen.


Paasdoosje met paaseieren

Een doosje gevuld met heerlijke, kleurrijke paaseieren. Deze chocolade paaseitjes zorgen voor een smakelijke ervaring die herinnerd zal blijven worden. Dit paasdoosje is geschikt voor iedere chocoladeliefhebber! Ook kun je nog kiezen uit de verschillende ontwerpen doosjes. Daarbij kun je dit geschenk ook nog personaliseren door een kaart in eigen ontwerp toe te voegen.


Mini eierdoosje met 18 paaseieren

Dit schattige mini eierdoosje is gevuld met 18 heerlijke crispy paaseitjes. Dat maakt het een perfecte combinatie tussen een zoete verrassing en een unieke verpakking. Dit is ook nog eens helemaal in het thema van Pasen. Op dit doosje kun je een sticker toevoegen of een kaart erin toe te voegen met een eigen ontwerp.

Hoe werkt het versturen van chocolade per post?

Het proces is redelijk eenvoudig. Kies eerst je favoriete paasgeschenk, voeg er een persoonlijke boodschap aan toe en bepaal naar welke adressen je dit wilt sturen. Dit kan per stuk naar adressen of meerdere aantallen naar een adres. De chocolade wordt goed verpakt en verzonden, zodat alles netjes aankomt. Als je het paasgeschenk naar meerdere adressen wilt sturen, kun je een adressenbestand aanleveren volgens het template dat onder "specificaties" staat. Eenmaal ingevuld regelen wij de rest en zorgen wij ervoor dat alle pakketjes op het juiste adres aankomen.

Een zoet gebaar

Deze Pasen kun je kiezen voor een geschenk dat lekker is en er ook nog eens mooi uitziet. Chocolade per post versturen is een heerlijke manier om je waardering te tonen aan je relaties en personeel, zeker met Pasen. We hopen dat je al enige inspiratie hieruit hebt gehaald, maar vergeet ook zeker niet nog een kijkje te nemen bij onze andere mogelijkheden voor paasgeschenken met chocolade. Hier vind je nog meer producten en nog meer inspiratie voor het perfecte paasgeschenk dit jaar!