Paasgeschenken per post versturen, bekijk onze mogelijkheden

Paasgeschenken per post versturen, bekijk onze mogelijkheden

Momenteel werken noodgedwongen veel mensen in Nederland en België vanuit huis. Dit is natuurlijk jammer, maar hierin kan je ook een kans zien. Je kan namelijk toch nog een leuke promotionele actie voor Pasen opzetten. Het is mogelijk om leuke, lekkere en gepersonaliseerde paasgeschenken per post te versturen! We geven je een aantal voorbeelden.

Maildoosje met nestje paaseitjesmaildoosje met nestje paaseitjes

Lever een adressenbestand aan en wij regelen de rest! Dat geld voor al onze paasgeschenken die geschikt zijn voor de post. Zo geldt het dus ook voor dit leuke paas-maildoosje gevuld met chocolade kievitseitjes of een nestje heerlijke chocolade paaseitjes, massief of praliné. In het verzenddoosje zit een leuke kaart die je helemaal zelf kan ontwerpen, zet er bijvoorbeeld je eigen logo op of een geheel eigen ontwerp.

Stel jouw maildoosje met nestje paaseitjes samen »

Johnny Doodle reep in paasgeschenkblikjohnny doodle reep in paasgeschenkblik

Een bedrukt weggeven is altijd een goed idee als het gaat om een leuke actie of een mooi geschenk. Een bedrukt blik gaat namelijk lang mee en zo blijft jouw mooie bedrukking dus ook lang in beeld. Dat is ook het geval bij dit leuke paasgeschenkblik, het deksel kan je laten bedrukken met een ontwerp naar keuze.

We vullen het blik voor je met heerlijke chocolade van het kwaliteitsmerk Johnny Doodle. Bij deze repen kun je uit 6 verrukkelijke smaakcombinaties kiezen:

  • Milk Fudge & Brownie
  • Dark Salty Fudge
  • Milk Salted Peanut & Caramel
  • Dark Banana Bread & Almonds
  • Milk Sweet & Salty Nuts
  • Milk Crunchy Hazelnut & Praline

Bestel het paasgeschenkblik met Johnny Doodle reep »

Paaseitjes in koffertjepaaseitjes in koffertje

Dit laatste voorbeeld is er niet zomaar een, deze paasgeschenktopper bestaat uit een leuke en met de post te verzenden koffertje gevuld met heerlijke chocolade paaseitjes, massief of praliné. In het koffertje wordt een grote kaart geplaatst en deze wordt bedrukt met wat je maar wilt. Zo kan je jouw logo erop zetten en een mooie tekst of ga voor een geheel eigen ontwerp en maak het geschenk extra memorabel!

Bekijk hier de paaseitjes in koffertje »