De leukste Relatiegeschenken voor Pasen, dit hebben wij te bieden

De leukste Relatiegeschenken voor Pasen, dit hebben wij te bieden

Pasen is vroeg dit jaar. En wel op 1 april, dat is over 7 weken. Een mooi moment op je collega's te bedanken voor de inzet, die zij dagelijks geven. Of gebruik Pasen als een nieuw/extra contactmoment met je klanten en relaties. Zo kun je hen verrassen met een unieke Pasen postmailing, bezorgd bij hen op de deurmat. Wij zetten hierbij de leukste relatiegeschenken voor Pasen op een rijtje. 

Relatiegeschenken voor Pasen

Wij bieden diverse soorten paasgeschenken aan: van postgeschikte paasgeschenken en paaspakket, tot kleine attenties en giveaways. Onze paasgeschenken bevatten vaak paaseitjes, een blijvend populair product, maar populair zijn ook bloembollen, paasbanket en luxe chocolade.

Postgeschikte paasgeschenken

Postgeschikte paasgeschenken zijn producten die zich uitstekend lenen om per post te worden verzonden. Deze producten passen door een brievenbus en kunnen dus tegen een laagtarief verzonden worden naar jouw adressenbestand. Ons populairste postgeschikte geschenk is het maildoosje, gevuld met een inhoud naar keuze: van een nestje paaseitjes tot een vogelhuisje met eitjes en een heus paastaartje.

Bekijk hier al onze postgeschikte paasgeschenken >>

vogelnestje praline paaseitjes maildoosje

Luxe chocolade & banket

Geef je vaker een paasgeschenk en wil je graag eens wat anders geven dan paaseitjes? Dan hebben wij voor jou een aantal geschenken met paaschocolade: van luxe chocoladetabletten tot holle chocoladefiguren. Daarnaast wordt banket ook elk jaar populairder. Hier heb je de keuze uit diverse paaskoeken en paastaartjes. Op verschillende manieren verpakt tot paasgeschenk.

Alle paaschocolade >>

johnny doodle relatiegeschenken voor Pasen

Paaseitjes geschenken

De klassieker! Paaseitjes zijn en blijven het bekendste paasproduct: van klassieke massieve eitjes, tot kievitseitjes en luxe paaseitjes met unieke smaken en vullingen. Wij hebben tientallen geschenkverpakkingen voor paaseitjes. Voor elk budget is er een passende verpakking te vinden!

Alle verpakte paaseitjes >>

vogelhuisjes compleet eitjes

Bloembollengeschenken Pasen

Wil je dit jaar echt wat anders geven? Ga dan voor groen! Een geschenk dat de klant nog lang aan jouw organisatie zal laten denken. Zolang de bloemen in bloei staat, word jij onthouden. Bloembollengeschenken zijn er in verschillende vormen: van postgeschikte verpakkingen tot kleine eierdoosjes en grote geschenkkokers.

Alle groene paasgeschenken >>

paasgeschenken met bloembollen

In welke relatiegeschenken voor Pasen ben jij geïnteresseerd? We helpen je graag verder!