De leukste paaspakketten om weg te geven, check onze top 3

De leukste paaspakketten om weg te geven, check onze top 3

Wil je dit jaar je collega's een extra blijk van waardering geven? Gebruik dan Pasen als origineel geefmoment. Verras hen niet zomaar met een klein cadeautje, maar pak uit! Schenk een paaspakket. Wij delen onze top 3 paaspakketten. Allemaal te personaliseren met een logo, eigen tekst of volledig eigen design bedrukking. Zo kun je jouw paaspakketten heel makkelijk laten aanpassen op de huisstijl van de organisatie. Laat je inspireren door onze paaspakketten!

1. Paaspallet-pakket

Een miniatuur Europallet, met daarop een doosje vol paaslekkernijen. We hebben alvast een vulling voor je samengesteld, maar deze kun je heel gemakkelijk naar wens aanpassen. Dit paaspakket is gevuld met:

  • 9 chocolade, roomboter paaskransen
  • 100 gram paaseitjes, melk (zakje)
  • gekleurd eierdoosje met 6 praline paaseitjes
  • 50 gram paasschuimpjes (zakje)

Het doosje wordt gepersonaliseerd met een sticker, bedrukt met een logo en print naar keuze. Daarbij kunnen we hetzelfde design ook gebruiken als personalisering op verschillende producten in het pakket.

paaspakket europallet

2. Postpakket: Vogelhuis met paaseitjes

Onze nieuwe aanwinst! Een vogelhuisje dat je zelf kunt opklappen én buiten kunt hangen. Het huisje is gemaakt van kunststof en dus bestand tegen (regen)water. Wij hebben een breed assortiment met paaspakketten die geschikt zijn om per post te verzenden. Zo kun je jouw klantrelaties verrassen met een paasgeschenk bezorgd op de deurmat. Aan alle postgeschikte paaspakketten voegen wij een kaart, die je kunt gebruiken voor een persoonlijke boodschap met logo. Opgemaakt in paasstijl of een ontwerp dat past bij de huisstijl van de organisatie.

paaspakket vogelhuisje en eitjes in maildoosje

3. Maak je eigen paaspakket!

Ons assortiment bestaat uit veel paascadeautjes, die wel heel makkelijk kunnen combineren tot een mooi groot paaspakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paaspakket met al onze toppers: een roomboter paastaartje, Johnny Doodle paasreep, jute zakje met paaseitjes en een vogelhuisje met bloembollen. Een mooi paasgeschenk voor jouw collega's, die een extra blijk van waardering verdienen. We kunnen een paaspakket volledig naar wens samenstellen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te kiezen waarin het pakket verpakt wordt: een doos, mand, houten kistje, etc. Leuk idee? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Dutch-Cabin-Group-Pasen