De 5 leukste groene geschenken

De 5 leukste groene geschenken

In een wereld waarin steeds meer aandacht wordt gegeven aan duurzaamheid, is het kiezen van het juiste relatiegeschenk steeds lastiger. De waarden en verwachtingen veranderen en het is lastig om een leuk duurzaam relatiegeschenk te vinden, dat bij iedereen in de smaak valt. Dat snappen wij ook, daarom hebben we de 5 leukste groene geschenken voor jou op een rijtje gezet!

hartjesplant_custom_design_giftbox_side (1)

1. Hartjesplant

Wat is er mooier dan met een plant je waardering tonen. Dit hartjesplant symboliseert niet alleen de groei van je relaties, maar is ook nog eens een groen geschenk, wat staat voor duurzaamheid en liefde voor de planeet. Dit plantje is perfect voor op kantoor of thuis in de vensterbank. Met de hartjesplant breng je een boodschap van zorg en duurzaamheid over.


2. Olive tree to beOlive tree to be geluk

Een olijfboom in de groei, verpakt in een stijlvolle verpakking. Dit staat symbool voor vrede en wijsheid, dat een toevoeging is voor elke ruimte. De olijfboom draagt ook bij aan vermindering van CO2, waardoor het geschenk meer waarde heeft. In het leuke doosje zit een reageerbuisje met daarin een olijfstekje. Bijgevoegd zitten ook 2 kleine flesjes olijfolie om het helemaal af te maken. Met de juiste zorg groeit het stekje in enkele jaren uit tot een volwassen olijfboom.


3. Bananenboom kweeksetje

Breng de tropen naar jouw relaties of personeel met dit bananen kweeksetje. Decoreer het kantoor of andere ruimtes met een leuke bananenboom. Deze moet echter wel eerst zelf gekweekt worden. Met een klein beetje water en aandacht groeit het zadenpakketje uit tot een mooie bananenboom. Naast de leuke ervaring om je eigen bananen uiteindelijk te kunnen kweken, staat ook dit groene en duurzame geschenk voor groei. Een leuk geschenk om te geven aan je relaties en collega's.


4. Huis vol bloemen

Het huis vol bloemen is een geschenk met 2 gezichten. Met een vogelhuisje omringd met bloembollen naar keuze is dit een leuk geschenk voor iedereen die van de lente houdt. Dit duurzame geschenk zorgt voor een explosie van kleur als de bloembollen uitgroeien tot een mooie, kleurrijke bloem. Met dit geschenk laat je zien dat je geeft om de natuur en je relaties, waar de bloembollen staan voor vreugde en kleur.


5. Klavertje vier in blikje

Een klavertje vier staat symbool voor geluk. Nu dit klavertje vier in een potje zit is dit het ideale geschenk om de ontvanger geluk te wensen en te laten zien dat je ze waardeert met dit kleinigheidje. Daarbij draagt dit ook nog eens bij aan een groene wereld. Zo is dit klavertje vier een klein gebaar, met een grote impact. Met alle benodigdheden om het klavertje vier uit te laten groeien, hoef je enkel de bijgevoegde instructies te volgen en af en toe een beetje water te geven.

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met deze leuke groene geschenken. Kies voor duurzaam en maak het verschil. Ben je nog niet uitgekeken en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan ook eens kijkje bij onze groene geschenken. Hier vind je nog veel meer leuke geschenken, die je ook nog eens kunt personaliseren naar jouw eigen wensen! Wacht niet en ga groen!