Complimentendag 2020: Geschenken & cadeaus voor een glimlach

Complimentendag 2020: Geschenken & cadeaus voor een glimlach

Nationale Complimentendag komt er weer aan! Dat betekent dat hét moment is gekomen om anderen een keer goed te verwennen en in de watten te leggen. Zo kan ook jij Complimentendag ideaal gebruiken om te laten weten dat je anderen waardeert. We helpen je vandaag op gang met leuke inspiratie voor geschenkjes die aansluiten bij de Nationale Complimentendag!

Nationale Complimentendag

Nationale Complimentendag valt elk jaar op 1 maart, al sinds 2004. De dag is in het leven geroepen om de samenleving een stukje vriendelijker te maken, zo zeggen de organisatoren van de dag zelf. Zo kan je je naasten, zoals collega's of vrienden, op deze dag eens complimenteren op hoe ze eruit zien of dat ze hun werk goed doen. Maar daarnaast kan je natuurlijk nog over velen andere dingen een complimentje geven!

Complimentendag geschenkjes

Een complimentje geven of krijgen op zich is natuurlijk al heel erg fijn, maar je kan het complimentje nog leuker maken en kracht bijzetten door er een geschenkje aan vast te maken! Zo spreek je je waardering niet alleen uit maar komt het door het kleine geschenkje nog sterker uit de hoek! Vaak krijgen we de vraag welke geschenkjes hier nou het meest geschikt voor zijn en daar willen we je al een beetje mee helpen. Daarom geven we je wat inspiratie voor Complimentendag geschenkjes.

1. Jute zakje met bloembollenComplimentdag geschenken. Jute zak met bloembollen

Aangezien de nationale Complimentendag valt op 1 maart betekent dit natuurlijk ook dat de lente bijna weer begint! Daarom is het extra leuk om een kleinigheidje te geven dat iets met de lente te maken heeft. Vandaar dat onze eerste complimentdag aanrader de jute zakjes met bloembollen zijn! Ze sluiten aan bij de lente die bijna begint en de bollen naar keuze zijn gemakkelijk te planten en groeien uit tot prachtige bloemen. Samen met het persoonlijke kaartje aan de jute zak is dit erg leuk om te geven! Zet bijvoorbeeld op elk kaartje een ander complimentje voor een bepaalde collega. Dit Jute zakje met bloembollen hebben we in maar liefst 3 maten, groot, medium en klein.

2. Gouden Prosecco met bedrukt kaartjeGouden prosecco met bedrukt kaartje

Een heel erg aantrekkelijk en lekker presentje met een persoonlijk kaartje met eigen boodschap en ontwerp. Een gouden Prosecco flesje met bedrukt kaartje. Ideaal om weg te geven en met het kaartje ook perfect om in te zetten op de Nationale Complimentendag!

3. Bedankt hart kaartBedankt hart kaart voor Nationale Complimentendag

Een kleinigheidje waarmee je je waardering kan laten spreken, de 'bedankt hart kaart'. De kaart wordt voorzien van een lekker chocolade hartje en is aan te passen naar wens. Bijvoorbeeld met een leuke boodschap of een mooi ontwerp of logo!

4. Je bent top dropJe bent top drop

Een complimenteus kleinigheidje. De 'Je bent top drop' is door ons speciaal ontwikkeld om anderen een keertje te verwennen. Met de wikkel naar eigen ontwerp kan je perfect een complimentje weggeven, en daarnaast is de drop natuurlijk ook een erg lekker presentje op zich!

5. Klavertje vier kweeksetje in zakjeklavertje vier kweeksetje voor nationale complimentendag

Je collega's, personeel, vrienden, etc. verdienen natuurlijk het allerbeste. Schenk ze geluk met een klavertje vier kweeksetje! Dit geschenkje is goed in te zetten met een leuke boodschap op het topkaartje. Bovendien past dit geschenkje goed bij de tijd en is het één van onze ecologische relatiegeschenken! Naast deze aanraders die we je geven ter inspiratie voor geschenkjes voor de Nationale Complimentendag hebben we in onze webshop natuurlijk nog honderden andere presentjes die ook goed in te zetten zijn. Neem gerust een kijkje op onze homepage en ga de categorieën door!