• Unieke producten
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

3 losse roomboterletters in doos

Basisprijs per stuk € 16,95

Drie letters in één doos. Weer eens wat anders dan een vaste letter. Zeker wanneer de drie letters aansluiten op bijvoorbeeld de bedrijfsnaam. Dit zijn drie losse letters. Gewicht: 750 gram.

Maximaal 3 tekens

3 losse roomboterletters in doos

3 losse roomboterletters in doos - Uniek geschenk!

Drie losse ambachtelijke roomboterletters in één doos. Heerlijk krokant roomboter bladerdeeg en een vulling met 100% zuivere amandelspijs. Deze drie letters zijn verpakt in een luxe doos.

Wil je relaties of personeel een leuke boodschap meegeven? Top! Kus! Yes! Er zijn genoeg leuke ideeën te bedenken. Stel de letters samen en verstuur ze naar relaties of personeel, met een sticker geheel opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf kun je nog meer inhoud aan de boodschap geven.

Wanneer jouw bedrijfsnaam uit drie karakters bestaat is het helemaal gaaf om te kiezen voor 3 losse banketletters. We kunnen overigens ook drie letters aan elkaar leveren. 

Wij bezorgen door heel Nederland met een speciale bezorgservice! In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters S of M vanaf 50 stuks met een speciaal transport op pallet voor slechts €57,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

3 losse roomboterletters in doos

Specificaties

Afmetingen 300 x 260 x 70 mm
Gewicht 750 gram
3 losse roomboterletters in doos

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
3 losse roomboterletters in doos

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?